Peter Heuberg Federatie kampioen 2018

\"\"Met trots feliciteert de H.S.V. de Brasem Peter Heuberg met het behalen van de Federatie kampioenschap. Daarnaast kunnen we ook met trots vermelden dat het Korps van H.S.V. de Brasem de 2e plaats bij het korps vissen heeft behaald en heeft zich geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap. Zowel Peter Heuberg als Herman Hooijman hebben zich ook geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap individueel.

Het was zeer moeilijk vissen vandaag (zaterdag 21-04-2018) in Keppel, er werd nauwelijks vis gevangen. Dat betekend overigens niet dat het makkelijk was, 4 uur lang geconcentreerd vissen, elke vis telt en een beet missen betekende eigenlijk dat je je kansen vergooid had.

Maandagavond zullen we Peter en Herman en het Korps lekker in het zonnetje zetten, kom gerust even langs om ze te feliciteren.

\"\"