Skip to content

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Hengelsport Vereniging De Brasem met constante zorg en aandacht samengesteld. De door Hengelsport Vereniging De Brasem verstrekte informatie is mede ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan.

De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Hengelsport Vereniging De Brasem kan niet garanderen dat de informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Hengelsport Vereniging De Brasem aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik van de informatie die op deze site te vinden is.

De website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van Hengelsport Vereniging De Brasem. Van de informatie die op deze site wordt aangeboden mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van Hengelsport Vereniging De Brasem gebruik worden gemaakt.

De (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Hengelsport Vereniging De Brasem, welke geen eigendom zijn van de Hengelsport Vereniging De Brasem, deze zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Hengelsport Vereniging De Brasem. Hengelsport Vereniging De Brasem aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Hengelsport Vereniging De Brasem worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen.

Translate »