Log In

Opening clubgebouw 11 april 2015

11 april 2015 opening van het nieuwe clubgebouw van H.S.V. de Brasem te Ulft. Zo’n 70 genodigden waren aanwezig bij de opening, de formele plechtigheid het knippen van het lintje, werd verricht door wethouder Bert Kuster van de gemeente Oude IJsselstreek.

APR_0124 72Na meer dan een jaar bouwen door vele vrijwilligers is er een geweldig mooi clubgebouw neergezet met een hoge afwerkingsgraad, een ieder was het er over eens hier is vakwerk geleverd. Het clubgebouw is mede tot stand gekomen door een goede samenwerking met de Gemeente Oude IJsselstreek, Sportvisserij Nederland, Rabobank Graafschap-Zuid en het Waterschap. De H.S.V. de Brasem bedankt ook vooral de regionale ondernemers die zich ingezet hebben om dit project tot een succes te maken.

In het totaal heeft het hele project bijna 3 jaar geduurd, vanaf het begin van het project hebben we gedacht in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Ook de samenwerking met de Gemeente Oude IJsselstreek, Rabobank, Sportvisserij Nederland en Waterschap Rijn en IJssel verliep dankzij deze positieve instelling vlekkeloos. Het nieuwe clubgebouw van de H.S.V. de Brasem zal tevens dienen als nieuwe basis voor de Roei- en Kanovereninging “Het Anker” en de Isselganger heeft hier ook zijn veilige haven gekregen.

De H.S.V. de Brasem is trots op zijn vrijwilligers, zonder hun hadden we het niet kunnen realiseren. Al hun vrije uurtjes hebben zij in dit prachtige project gestopt ieder met hun eigen vakkennis en inzet.

Ben je lid van de H.S.V. de Brasem schroom dan niet om eens binnen te lopen, elke maandagavond hebben we clubavond van 18:30-20:00 uur, het clubgebouw is van en voor haar leden. Tevens kunnen we nu meerdere activiteiten plannen dan voorheen, we zullen je op de hoogte houden via onze website   Het adres van het nieuwe clubgebouw is Oversluis 6 te Ulft.

Ron Ditters
Voorzitter H.S.V. de Brasem

Geef een reactie

Log In or Create an account