Skip to content

In Memoriam: Walter Heuberg

Het bericht van het overlijden van onze clubgenoot  Walter Heuberg, heeft ons diep geraakt.

Op sportief vlak had Walter 2 grote hobby’s, voetballen en vissen. Zijn voorliefde lag bij het voetballen. Ook voor Walter kwam het moment dat het wekelijks over de velden razen en ploegen, niet geheel meer zonder blessures ging.

Er ontstond ruimte voor zijn tweede grote hobby “vissen”. De naam Heuberg is binnen onze vereniging geen onbekende naam, zijn tweelingbroer Peter Heuberg, reeds jaren een zeer gewaardeerd lid binnen onze club, kreeg gezelschap van zijn broer en er een sportieve tegenstander bij. Gedreven zoals we Walter kennen, richtte hij zich met overgave op het wedstrijdvissen. Zijn hengelsport materiaal tip top in orde en niets aan het toeval overlatend. HSV Brasem Ulft had er een geduchte wedstrijdvisser bij. Walter liet er geen twijfel over bestaan dat ook hij zijn visjes wel kon vangen. Hij was dan ook met enige regelmaat boven in de score lijsten te vinden. Niet alleen binnen onze club maar ook regionaal deed hij al snel van zich spreken.

Niet alleen tijdens het wedstrijd vissen, maar ook naderhand wist iedereen al vrij snel wie Walter was. Samen met broer Peter waren zij in staat om in korte tijd de gehele tent aan het lachen , gieren en brullen te krijgen. 

Met het overlijden van Walter missen we een goede wedstrijdvisser. We missen iemand die waarde hechtte en zelf invulling gaf aan een fijn en harmonieus clubgevoel. We missen iemand die van een gewone dag een bijzondere dag kon maken. Maar vooral missen we Walter als een goede vriend en een prachtig mooi mens.

Wij wensen zijn vrouw Esther, zijn dochters Noa en Sanne, zijn broer Peter en zijn gezin en alle overige familie, vrienden en bekenden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Walter, rust zacht.

Het was Walter zijn wens om in plaats van bloemen, de stichting Bergh in het zadel, een warm hart toe te dragen. Diegene die deze gedachte willen ondersteunen:

Translate »