Log In

Online vergunning aanvragen

Voor slechts € 36,50 de goedkoopste vispas 2019 en dan ook nog thuis gestuurd krijgen, dat kan bij H.S.V. de Brasem Ulft

De H.S.V. de Brasem maakt het makkelijk voor u, wij sturen u de vispas 2019 thuis indien u de vispas 2019 online aanvraagt.
Ook voor diegene die in 2018 al een vispas in hun bezit hadden geldt deze mogelijkheid, online betalen betekend vispas 2019 thuis gestuurd krijgen (Let op geef aan dat u al in het bezit bent van een vispas, zie handleiding.) 

Mogelijkheden:

  1. IK HEB AL EEN VISPAS Handleiding (klik hier) maar wil een nieuwe voor komend jaar; DIRECT AANVRAGEN klik hier
  2. IK HEB NOG GEEN VISPAS en wil een nieuwe bestellen en meteen vissen, DIRECT AANVRAGEN klik hier

LET OP: indien u vanaf 1 november 2018 online de vispas aanvraagt is dat de vispas van 2019 ongeacht wat er op de vispas module staat (deze wordt pas laat bijgewerkt). De H.S.V. de Brasem heeft de vispassen van 2019 voor u klaar liggen, deze worden onmiddellijk na betaling via de vispas module naar u toegestuurd.

Vult u tevens in dat u de H.S.V. de Brasem machtigt dan krijgt u elk jaar automatisch de vispas thuis gestuurd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. 
Nog geen vergunning? Bestel dan de nieuwe vispas middels de online vispas module,
U kunt direct gaan vissen met de tijdelijke vispas,
de originele vispas wordt GRATIS THUIS BEZORGD.

Je ontvangt direct (en per mail) een printbaar Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap, met een unieke code. Dit document is een maand geldig. U kunt dus direct gaan vissen !
Daarnaast kun je direct de Landelijke, federatieve en aanvullingslijst van viswateren printen, of een gedeelte ervan. Dezelfde dag kun je met beide prints direct vissen.

De definitieve VISpas wordt je per post binnen een maand opgestuurd. Je Lijst met viswateren kun je later, indien nodig, ophalen bij de dichtstbijzijnde hengelsportzaak of hengelsportvereniging.

 

Online vispas aanvragen

Log In or Create an account