Log In

Laatste wedstrijd Oude IJsselTrofee

Zaterdag 29 sept 2018 werd de laatste wedstrijd voor de Oude IJsselTrofee gevist te Ulft. De organisatie was dit keer voor Carp Company, het eerste jaar voor Carp Company in de Oude IJsselTrofee competitie. Elke wedstrijd afzonderlijk wordt georganiseerd door de vereniging zelf en wordt als afzonderlijke wedstrijd gezien, enkel de behaalde punten worden bij de Oude IJsseltrofee competitie opgeteld.

Door deze aanpak bij de Oude IJsseltrofee competitie is elke wedstrijd gebonden aan de regels van de organiserende partij en kun je deze wedstrijd zien als een op zich staande wedstrijd. Tijdens deze laatste wedstrijd betekende dit dat Carp Company hengelkeuze vrij had gegeven, sommigen probeerde dan ook om met de matchhengel of met de feeder een visje te verschalken.

De vangsten waren, in vergelijking met eerdere wedstrijden, zeer goed. Zeker in de wei van Eringveld werd veel voorn gevangen en op de lagere nummers bij de DRU was het ook goed. Complimenten aan Theo Stroet die op gewicht de wedstrijd wint achter de DRU van de vissers bij Eringveld.

Namens HSV de Brasem wil ik HSV Wisch-Terborg en de Carp Company bedanken voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar, alles liep gesmeerd en we hebben gezellig met elkaar gevist. Ik verheug me over de samenwerking het komende jaar.

Ron Ditters

naar stand Oude IJsseltrofee

Winnaars Oude IJsseltrofee 2018

vlnr. 3e Karel Frazer, 1e Bob Frericks en 2e Lex Wenting

Uitslag wedstrijd

Log In or Create an account